arrow_drop_up arrow_drop_down

DE SICILIAANSE EET-CULTUUR



Hasta la pasta


aubergine mix

la Parmigiana, 

la Pasta alla norma

Heerlijke italiaanse recepten waarin aubergine verwerkt is. Aubergine is een groente die we in nederland niet voldoende kennen. het vraagt een bijzonder bereidingsproces, om zijn originele bittere smaak te verzachten. Koop nu gebruiksklare saus volgens dit traditionele recept, laat je verbazen.


€ 3,99,-
€ 3,15,-
200 GR, gebruiksklare Caponatina.

La caponata

DE AUBERGINE CAPONATA IS EEN ALOM BEKEND ZOETZUUR GERECHT, VOLGENS DE SICILIAANSE GASTRONOMISCHE TRADITIE. HET BAKKEN VAN DE AUBERGINES EN DE AANWEZIGHEID VAN KAPPERTJES, OLIJVEN EN DE ZOETZURE SMAAK VAN DE SAUS VERSTERKt DE SMAAK VAN DIT GERECHT UITSTEKEND.

Antipasto Caponatina 

GEBRUIK HET OOK ALS ANTIPASTO.

Tip van de maand

Pasta pikant (bereiding 30 min)

PIKANTE PASTASAUS

Dit is een heerlijke tomatensaus, volgens Siciliaans authentiek recept. Gebruiksklare pastasaus van cherrytomaat met hete peper ,

bij opening ruik je al meteen zijn ambachtelijke smaak. 


Recept:

Stap 1

Snijd 2 uien en 2 teentjes knoflook en fruit ze in een pan.


Stap 2

voeg deze pastasaus toe, en maak hem op smaak met eventueel oregano, verse basilicum en een beetje aglio, olio, peperoncino kruiden.Een pesto op de basis van extra vergine olijfolie, knoflook, chili en groene olijven. 

PIKANTE PESTO

Stap 3

voeg 3 dessertlepels toe voor een milde smaak, 4 voor een pittige smaak.


Stap 4

breng hem nogmaals op smaak met oregano, verse basilicum en (zwarte) peper, en laat het alles 20 minuten op laag vuur staan.


Stap 5

gooi de pasta erbij (pasta tip: verse 4 kazen pasta van de jumbo)


Stap 6

Roer alles goed door elkaar en laat het nog een paar minuten pruttelen. 

Buon appetito

€ 8,98-

wat vinden klanten

Super lekker en makkelijk in gebruik. 1 theelepel per persoon en 2 theelepels per persoon voor de pittige proevers. Heerlijk om voor de lunch bordje spaghetti peperoncino aglio met verse parmazaaan snel te maken!

Petra Keuken

GEVAARLIJKE OLIES. ALS JE ZE EENMAAL GEPROEFD HEBT KUN JE ZE NERGENS MEER IN MISSEN. PURE SMAKEN DIE JE NERGENS ANDERS VINDT. HEERLIJK!

Isa Goossens

Pistache in de keuken

pistache pesto

Pesto pistache

-

Pesto pistache

-
€ 6,2,-
Add you stars

Pistache in de keuken

De Siciliaanse pistachenoot is wereldberoemd om haar superieure kwaliteit.  In Sicilië is Pistache een populaire noot in de keuken. Deze noot is namelijk arm aan cholesterol en Natrium, maar rijk aan Vitamine B6. Vitamine B6 draagt bij aan de correcte omzetting van de eiwitten uit het voedsel in het lichaam. Het is dus niet alleen een goed gastronomisch product, maar ook een gezond voedselingrediënt.


Let op: we maken onderscheidt in pistache ter verwerking in hartige maaltijden en pistache voor de zoete verwerking. 




Siciliaanse Pesto 



Pikante pesto 90 GRAM

Smaken: Cioccolato bianco, Stracciatella, Cioccolato fondente, Arancia, Limone, Fragola, Pistacchio e Caffè.
€5,50

Etna pesto 90 gram

Smaken: Cioccolato bianco, Stracciatella, Cioccolato fondente, Arancia, Limone, Fragola, Pistacchio e Caffè.
€5,50

groene pesto 90 gram

Smaken: Cioccolato bianco, Stracciatella, Cioccolato fondente, Arancia, Limone, Fragola, Pistacchio e Caffè.
€5,50

mix pesto 90 gram

Smaken: Cioccolato bianco, Stracciatella, Cioccolato fondente, Arancia, Limone, Fragola, Pistacchio e Caffè.
€5,50

Pastasaus - pikant

Dit is een heerlijke tomatensaus volgens Siciliaans authentiek recept. Gebruiksklare pastasaus van cherrytomaat met hete peper ,

bij opening ruik je al meteen zijn ambachtelijke smaak.

Pastasaus - ciliegino

Dit is een heerlijke tomatensaus volgens Siciliaans authentiek recept. Gebruiksklare pastasaus van cherrytomaat, bij opening ruik je al meteen zijn ambachtelijke smaak.

Sugo della nonna - pikant

Dit is een heerlijke tomatensaus, volgens oma's recept.

Gebruiksklare pastasaus met tomaat, ui en hete peper. Bij opening ruik en zie je al meteen zijn ambachtelijke smaak.

Splendita's Pesto TRIS

Aglio, olio, olive e peperoncino

Groene Olijven

Artisjokken

Pastasaus - Palermo

Dit is een heerlijke tomatensaus volgens Siciliaans authentiek recept. Gebruiksklare pastasaus van datterinotomaat, bij opening ruik je al meteen zijn ambachtelijke smaak.

Concentrato di pomodoro

140 GRAM - De nauwkeurige keuze van de grondstoffen en de zorgvuldige verwerking van de tomaten maken deze tomatenpuree extra bijzonder. Uitermate geschikt om sauzen te verrijken en om de recepten die je aan het bereiden bent op smaak te brengen. Concentratie tot 22 ° Brix.

Concentrato di pomodoro

400 GRAM - Tomatenpuree verkregen door concentratie bij 22 ° Brix.

Polpa di pomodoro

Deze tomatenpulp van stukjes 100% Italiaanse tomaten komt voort uit een zorgvuldig proces. Dat begint met een zoektocht en zorgvuldige  selectie van alleen de beste tomaten die voldoen aan de vereiste criteria.

Siciliaanse kruiden

€ 5,50,-
€ 4,98,-

Siciliaanse origano

-
€ 5,50,-
€ 4,98,-

Pastakruiden

-

Bekijk ons gehele aanbod

We gebruiken cookies