Over Splendita & Gente

De italie specialist

Missie

We willen dat iedereen die echt van Italië geniet, graag bij Splendita & Gente komt. Bij Splendita & Gente zijn we gepassioneerd over de Italiaanse (eet)cultuur. Alles wat we doen, doen we met passie en lekker eten. Hierbij staat jouw liefde voor Italië voorop. Op deze manier kunnen wij onze klanten, ‘’la gente’’ een échte Italiaanse beleving geven of dit nou tijdens één van onze taallessen, kookworkshops of bij ons in de speciaalzaak is. Je gaat op vakantie met Italia-Inside, jouw keuken kent een hoog Cucina-Inside gehalte en je hebt tenminste de basiskennis van de Italiaanse taal opgedaan. Voor écht Italiaans genieten ben je bij Splendita & Gente in ieder geval aan het juiste adres.

Visie

Wij voorzien een wereld waarin iedereen van Italië en de daarbij bijbehorende beleving geniet. Een wereld waarin zelfs je dag dagelijkse kopje koffie-moment echt bijzonder wordt. Kwaliteit en ambachtelijke productie gaat een steeds belangrijkere rol spelen. Tijd hebben we steeds minder dus een stukje ontzorging vanuit de aanbieder is geen overdreven luxe. Je gaat op vakantie en neemt een stukje van je beleving mee naar huis, het thuis genieten in en uit de eigen keuken is voor eenieder van grote waarde.

 

 

 

 

 

Onze prodcuten

Olijfolie

Italiaans cadeau

Onze diensten

Italiaanse taalles

Kookworkshop

(Wijn)Proeverij

Google reviews

''Als je van Italië houd dan ben je hier op het juiste adres''
Gionella neemt je gelijk mee in de Italiaanse sfeer. Haar eerlijkheid en liefde voor Italië vind je terug in haar Italiaanse lessen en in haar winkel..heerlijke wijnen en streekproducten uit Italië die ik nog nergens heb kunnen kopen .kan niet wachten tot we weer proeverijen krijgen en kook cursussen .zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Eenmaal geweest dan kom je zeker terug .
''Na diverse cursussen Italiaans geprobeerd te hebben, heb ik het hier dan toch eindelijk gevonden''
Heel even twijfelde ik, vanwege de prijs van de lessen maar nooit eerder ging ik met zoveel plezier naar Italiaanse les, en het is daarom ook elke euro zeker waard.  De lessen worden op een leuke en luchtige manier gebracht. Naast de taal leren we ook veel van de gewoonten en de cultuur. Tijdens de lessen genieten we van een lekkere cappuccino of espresso, vaak met iets lekkers.  Groot voordeel is ook dat de groep niet te groot is.
Nadeel is, dat de lessen zo leuk zijn, dat je zo enthousiast wordt dat je te snel wilt. Gelukkig houdt Gionella dit goed in de gaten en leert het ons dan ook stap voor stap.
Het is onvoorstelbaar hoeveel ik nu al beheers van de Italiaanse taal, en dat in nog geen half jaar
''Ik ben vaste klant''

Heerlijke producten, zeer goed advies als dit nodig was. Een stukje pure Italiaanse beleving.


arrow_drop_up arrow_drop_down