koffie - Caffe

Voor 11:00

besteld, morgen in huis.

1.000+

tevreden klanten

100% Italiaans

hoge kwaliteit

Splendita's specials

exclusive producten

Drink koffie op z'n Italiaans

Zodra ik voet in Italië zet is het eerste wat ik doe un caffè halen. Want de koffie in Italië is zoals nergens anders. 

Een Italiaanse caffè is in de Nederlandse volksmond een “espresso”. Een klein intens romig cafeïne-shotje. Verwar een caffè dan ook niet met de Nederlandse vertaling naar koffie.  Er is in Italië namelijk een koffie-code. Wie zich daar niet aan houdt is overduidelijk een toerist. Duur zal het je niet betaald komen te staan want een gemiddelde bak “Italiaanse caffè’‘ kost €1,20. Echter is niet iedere koffie hetzelfde. In één van onze koffieproeverijen kraken we samen de Italiaanse koffie-code. Laat je verrassen door onze typisch Italiaanse koffie smaken die je niet in de Nederlandse supermarkt zult vinden.

Koffiezetapparaten

Espresso Lavazza

TINY - LAVAZZA. Dit is een A modo Mio apparaat van Lavazza. Hierin zijn alle Lavazza cups te gebruiken. Met dit koffiezetapparaat kun je ook de cupjes van onze exclusieve Splendita - gebruiken. Geel is onze meest verkochte kleur. Op aanvraag kunnen wij ook andere kleuren speciaal uit Italië bestellen.

Splendita l'espresso

SPLENDITA - KOFFIE. Dit speciale espresso apparaat is zeer geschikt voor een goede espresso maar ook een lekkere Lungo. Door middel van een handig knopsysteem zet je zorgeloos de juiste koffie. Dus ook zeer ideaal voor de Nederlandse bak koffie.  Dit is een apparaat van een exclusief Siciliaans merk. Hierin zijn  geen andere merken te gebruiken.

tutti gusti

l'Espresso - Splendita

Deze capsules zijn geschikt voor het welbekende Lavazza a Modo Mio  apparaat. Ze komen speciaal uit Sicilië en zijn exclusief verkrijgbaar bij Splendita & Gente. Zodat jij thuis kan genieten van een stukje Italië.  De koffie is donker gebrand, wat zorgt voor een intense, sterke en pittige smaak, voor iedereen die van een sterke espresso houdt. De capsules zijn geselecteerd op smaak en sterkte. 

Caffe & DOlce

De sterke smaak van Italiaanse Etna koffie, BUONO! Vooral gecombineerd met een heerlijke pistache cannolo. Wij hebben bij iedere koffie een bijpassend 'dolce'. Geniet van de zoete Italiaanse smaken en stel zelf jouw perfecte koffie-moment samen.

Capsule - bianco

Deze capsules zijn geschikt voor het exclusieve Splendita apparaat. Ze komen speciaal uit Sicilië en zijn exclusief verkrijgbaar bij Splendita & Gente. Zodat jij thuis kan genieten van een stukje Italië. De koffie is donker gebrand, wat zorgt voor een intense, sterke en pittige smaak, voor iedereen die van een sterke espresso houdt. De capsules zijn geselecteerd op smaak en sterkte. 

Capsule - Tutti gusti

Deze capsules zijn geschikt voor het welbekende Nespresso apparaat. Ze komen speciaal uit Sicilië en zijn exclusief verkrijgbaar bij Splendita & Gente. Zodat jij thuis kan genieten van een stukje Italië.  De capsules zijn geselecteerd op smaak en sterkte. 

Bekijk ons gehele aanbod

wat zeggen onze klanten

Lekker stevig bakkie, maar toch fluweel zacht

Anja van Wijk-  November 2020

een goede italiaanse koffie, je proeft een lekkere koffie smaak maar ergens ook iets van chocola lijkt. Goed geschikt voor een lungo.

Gionella Rigaglia, Oktober 2020

een sterke volle italiaanse smaak. een romige espresso voor in de ochtend of na het eten. een stukje italie in huis.

Isa Goossens - December 2020
arrow_drop_up arrow_drop_down