LEER DE ITALIAANSE TAAL ÉN GEZELLIGHEID

GA EEN STAPJE VERDER DAN ALLEEN CIAO!

Al na een paar lessen spreek je eenvoudige zinnen en kun JIJ de Italianen versteld doen staan met je kennis. Leer de basis van de Italiaanse taal. Vergroot je kennis over Italië, haar taal en cultuur en vergeet die saaie grammatica boeken!


Wij geven jou veel persoonlijke aandacht, brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse manier en bieden veel ruimte voor flexibiliteit. Hoewel Splendita zich vooral richt op “Italiaans voor beginners”, zijn ook de gevorderden bij ons aan het juiste adres. 


Ik ben Gionella, Italiaanse in hart en nieren. Ik maak jou net zo enthousiast over deze prachtige taal als dat ik zelf ben. Samen doorlopen wij het proces van beginnend student tot een gevorderde, misschien zelfs wel tot expert!''

null

''Het is onvoorstelbaar hoeveel ik nu al beheers van de Italiaanse taal, en dat in nog geen half jaar. ''

Wij brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse wijze. Dit unieke concept leert jou de taal zonder gebruik te maken van een lesboek. Wij geven veel persoonlijke aandacht, huiswerk op maat en 24/7 toegang tot onze interactieve app. Zo leer jij precies wanneer en hoe jij wilt! Door onze unieke maandelijkse lesplanning bieden wij veel ruimte voor flexibiliteit.


  • Speelse lessen
  • Interactieve lessen
  • 24/7 toegang tot E-book en apps
  • Kleine groepen
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Lid van een Italiaanse communiteit
  • Zonder saaie grammatica boeken!


Stap in de wereld van Italië met Splendita & Gente. Wij bieden jou naast Italiaanse les ook producten, kookworkshops en wijnbelevingen aan. Jij bent onderdeel van onze community zoals alleen Italianen jou welkom heten. Benvenuti!

Wat zeggen mijn leerlingen?

De beginnerscursus
Vanaf de eerste kennismakingsles in de sfeervolle Italiaanse winkel van Gionella ben ik enthousiast! Het is een ware verademing om op deze manier Italiaans te leren; de lessen zijn zeer afwisselend met  veel aandacht voor de Italiaanse cultuur, gebruiken én uiteraard spreekvaardigheid.Gionella creëert een heel prettige sfeer waarin iedere cursist persoonlijke aandacht krijgt en waar het niet erg is om een foutje te maken waardoor je echt durft te oefenen met het spreken van Italiaans. Aan het einde van elke les wordt er vaak een soort van “boodschappenspel” gedaan; een quiz om te kijken of je de lesstof hebt begrepen en degene die wint krijgt een prijsje uit de winkel; erg leuk en motiverend! Briljant hoe Gionella met haar eigen lesmethode ons groepje van 4  in korte tijd ( 11 lessen)  zoveel heeft geleerd dat we allemaal al in staat zijn om eenvoudige gesprekken te kunnen voeren en begrijpen in deze wonderschone taal !
Wieke
Na 6 maanden

Na diverse cursussen Italiaans geprobeerd te hebben, heb ik het hier dan toch eindelijk gevonden. Heel even twijfelde ik, vanwege de prijs van de lessen maar nooit eerder ging ik met zoveel plezier naar Italiaanse les, en het is daarom ook elke euro zeker waard.  De lessen worden op een leuke en luchtige manier gebracht. Naast de taal leren we ook veel van de gewoonten en de cultuur. Tijdens de lessen genieten we van een lekkere cappuccino of espresso, vaak met iets lekkers.  Groot voordeel is ook dat de groep niet te groot is. 

Nadeel is, dat de lessen zo leuk zijn, dat je zo enthousiast wordt dat je te snel wilt. Gelukkig houdt Gionella dit goed in de gaten en leert het ons dan ook stap voor stap.

Het is onvoorstelbaar hoeveel ik nu al beheers van de Italiaanse taal, en dat in nog geen half jaar.

Greta

Het 2e leerjaar

“Het is leuk en leerzaam om van Gionella Italiaans te leren omdat zij in eigen stijl les geeft, op een informele en praktische manier. Er wordt minimaal gebruik gemaakt van boeken, maar veel wordt vanuit de dagelijkse praktijk geleerd. Gionella houdt het niveau per leerling goed in de gaten, koppelt dit terug en past de les en zo nodig (en indien van toepassing) ook de samenstelling van de groep aan zodat eenieder op het meest optimale tempo de taal leert. Vanaf het begin is er aandacht om Italiaans te spreken en worden specifieke vragen of onderwerpen op verzoek in de les verwerkt. Gionella is ondernemend, enthousiast, flexibel en geeft duidelijke feedback, allemaal eigenschappen die ze op een goede manier in haar lessen toepast.”
Nicole

Italiaans leren

Klaar voor de start?

arrow_drop_up arrow_drop_down