Leer de Italiaanse keuken én gezelligheid

Kook op z'n Italiaans!

Zeg nou zelf, wie is er niet verliefd op de Italiaanse keuken?

Met z'n allen de keuken om de vier bestsellers van een echt Italiaans menu zelf te maken. Leer de meest authentieke en pure gerechten van onze Italiaanse locals. Van koken met Chef Samuele van Ristorante dell'Etna tot alle zoete geheimen van la nonna en Lasagna met la Mamma. De eigenaresse zal in een bijzondere special het recept van haar geheime Parmigiana prijs geven. 

                                  

Bij elk gerecht geven wij de kennis van de best passende wijn. Leer gerechten te bereiden met eerlijke, verse ingrediënten en een hoop liefde tijdens een workshop Italiaans koken en dat ook nog in een echt Italiaans restaurant, Italiaanse keuken of gewoon lekker bij jou thuis.


null

Dit kan jij verwachten tijdens de Italiaanse Kookworkshop.

In Italië is eten niet alleen maar een maaltijd. Het is tijd doorbrengen met je familie, vrienden of collega's en natuurlijk enorm genieten van het eten. Als het eten bereid is ga je gezamenlijk dineren, in een echt Italiaans restaurant.


  • Je wordt in een echte sfeervolle Italiaanse keuken ontvangen door een echte Italiaan
  • Tijdens deze Italiaanse kookworkshop ga je gezamenlijk aan de slag
  • Als het eten bereid is ga je gezamenlijk dineren, in een echt Italiaans restaurant
  • Kleine groepen
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Lid van een Italiaanse communiteit


Kook & Wijn

Beleving!

Je wordt in een echte sfeervolle Italiaanse keuken ontvangen door een echte Italiaanse. Tijd om de handen uit mouwen te steken en je schort om te doen. Tijdens de kookworkshop leer je heerlijke Italiaanse basis gerechten zoals bijvoorbeeld bruschetta te maken. In Italië is eten niet alleen maar een maaltijd. Het is tijd doorbrengen met je familie, vrienden of collega's en natuurlijk enorm genieten van het eten. Als het eten bereid is ga je gezamenlijk dineren, in een echt Italiaans restaurant.


Ieder niveau is bij ons aan het juiste adres. Samen doorlopen wij het proces van beginnend (kook)student tot een gevorderd en misschien zelfs wel tot expert!
Ristorante Etna

Leer koken als een italiaan

Klaar voor de start?

arrow_drop_up arrow_drop_down